... "prosím, nakresli mi beránka!"

Proti kácení na Šumavě? ...výzva předsedovi vlády.

30. 7. 2011 10:05

Chápu, že tuto záležitost můžem každý vnímat různě. Chtěl jsem jenom předat dále zprávu své bývalé spolužačky, která se zřejmě dobrovolně angažuje v této věci - možná i vy jste ve zprávách zaslechli pár reportáží. Zde její dopis:

Vazeni,
neobtezovala bych vas, kdyby se nejednalo o urgentni zalezitost. Prosim odpuste mi proto tento nevyzadany email.
V Narodnim praku Sumava v oblasti Ptaciho potoka (u obce Modrava) se donedavna odehraval samovolny vyvoj prirody. S nastupem noveho reditele parku pana Straskeho se to ovsem zmenilo a drive bezzasahova odlast se promenila v zasahovou. Jedna se o podmacene horske smrciny, ktere byly urceny k samovolnemu vyvoji bez zasahu cloveka. V dnesnich dnech se tam, ale odehrava pravy opak. Byly oznaceny stromy k pokaceni a kaci se. Mnoho lidi s timto postupem nesouhlasi a proto se vydali na Sumavu a blokuji nelegalni kaceni.
Nechci samozrejme po vas, abste vyjeli take blokovat. Podporit samovony vyvoj v Narodnim parku Sumava muzete i jinak. A to odeslanim vyzvy predsedovi vlady, aby kaceni zastavil. http://www.cso.cz/dopisSumava.html

Moc vam dekuji za vas cas a pripadnou podporu. Kdo by chtel udelat jeste vice, tak mi klidne napiste.

S pozdravem Eliska Kvitova ([email protected])


PS: situaci take muzete sledovat na facebookovych strankach http://www.facebook.com/netunelujtelesy

 

 

Zobrazeno 1552×

Komentáře

maxmilianrex

Mně všechno sežerou kozy, případně ovečky.Slimáky žerou jen ježci a čápi, oboje se u nás vyskytuje a taky kachny,ty jsou už ale přežrané.
Když dovolíte lýkožroutu likvidovat lesy, měl byste to dopřát i člověku, je taky součást přírody, né, že bych s tím souhlasil.Ale vím, že se asi nepřesvědčíme, tak vám přeju vše dobré.
Ich dien bratře.

s1rejda

Děkuju, Tobě taky. A kozám i ovečkám fandím!

Zobrazit 16 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková